Franke Remerie in gesprek met Cor Pierik en Arjen van Buuren.
Bekijk de opname van 15 nov jongstleden.

Wil je de opnames van de talkshow met Laurens Dassen van 1 nov. zien? Klik hier

Cor Pierik van de BBB heeft het grootste deel van zijn leven bij het CBS gewerkt. Focus daarbij lag op zaken als landbouw, natuur, milieu, energie, de woningmarkt, regio en ruimte. . Jarenlang maakte hij daarover publicaties. Zijn wens voor Nederland is een land waar boeren en burgers in harmonie samenleven in een gezonde (economische en ecologische) leefomgeving.

Arjen van Buuren is boer met 200 ha op Landgoed Velhorst Lochem, Zenderense Es Borne and Landgoed Kreil Winterswijk. Door natuur-inclusieve en biologische landbouw draagt hij bij aan het behoud en het verhogen van de biodiversiteit en de natuurwaarden op het landgoed. Hij teelt granen en maakt van die gewassen streekproducten die in een korte keten lokaal worden verkocht.

De Groene Sprong organiseert in de maanden november 2023 – januari 2024 een aantal talkshows met politici en deskundigen over de groene inrichting van Nederland. In een programma van 1.5 uur praat initiatiefnemer van De Groene Sprong (en oprichter van Land van Ons) Franke Remerie met politici over hoe wij burgers de toekomstige groene inrichting van Nederland willen zien. Een vraagstuk dat raakt aan grote thema’s als het klimaat, de woningbouw, de biodiversiteit, de recreatiemogelijkheden, de gezondheid van ons voedsel en de stikstofcrisis.

x

Zullen wij jou terugbellen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

x

Talkshow Zutphen

Locatie: Hotel Broederenklooster – Rozengracht 3, Zutphen
Aanvang: 19.00 uur

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Aantal zitplekken